Remunerarea personalului

Error message

Notice: Undefined index: field_members_only in _ctools_entity_field_value_ctools_access_get_child() (line 63 of /home/admin/web/hr-club.md/public_html/sites/all/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).
Articole și instrumente practice: 

REMUNERAREA PERSONALULUI

ARTICOLE ŞI INSTRUMENTE PRACTICE

Vă invităm să navigaţi prin meniul din partea stîngă pentru a vedea toate articolele şi instrumentele practice prezentate la această categorie. Semnul indică că acest material poate fi accesat exclusiv de membrii Clubului Managerilor de Resurse Umane

----------------------------------------------------------------------------------------

TRAINING

           DENUMIREA PROGRAMULUI                 COMPANIA           DATA     
Practica elaborării sistemului de motivare şi remunerare   AXA Management Consulting  La solicitare
Managementul recompensei  AXA Management Consulting  La solicitare

----------------------------------------------------------------------------------------

CONSULTANŢĂ

Ai nevoie de un sfat profesionist? Accesează link-urile de mai jos pentru a vedea descrierea serviciilor de consultanţă oferite de profesionişti în domeniu!

...

 ----------------------------------------------------------------------------------------

CĂRŢI, PUBLICAŢII

TOTUL DESPRE MOTIVARE

Silvia Niklarz Hocks
Editura Rentrop&Straton
Lucrarea cuprinde tot ceea ce trebuie să ştie un manager pentru a-şi motiva rapid şi eficient angajaţii: 83 de teste, chestionare şi formulare gata întocmite, ce pot fi utilizate imediat, zeci şi zeci de sfaturi, trucuri şi strategii însoţite de explicaţii clare şi la obiect. Instrumentele de lucru prezentate în lucrare au o eficienţă dovedită în firme de diferite mărimi, de la microîntreprinderi, până la coloşi industriali sau companii multinaţionale cu mii de angajaţi.
Din lucrare veţi alfa: cum sa vă automotivaţi; care sunt recompensele cele mai motivante şi ce greşeli trebuie evitate cu orice chip; cum să preveniţi demisia angajaţilor competenţi; ce e de facut pentru a avea o relaţie motivantă sef-angajat; cum să procedaţi cu angajaţii-problemă pentru a-i corecta şi pentru a feri echipa de acţiunile lor demotivante; precum şi care sunt strategiile de motivare pe care le aplică firmele puternice. 

Această carte poate fi găsită în librăriile ProNoi.