Motivarea personalului

Error message

Notice: Undefined index: field_members_only in _ctools_entity_field_value_ctools_access_get_child() (line 63 of /home/admin/web/hr-club.md/public_html/sites/all/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).
Articole și instrumente practice: 

MOTIVAREA PERSONALULUI

ARTICOLE ŞI INSTRUMENTE PRACTICE

Vă invităm să navigaţi prin meniul din partea stîngă pentru a vedea toate articolele şi instrumentele practice prezentate la această categorie.

----------------------------------------------------------------------------------------

TRAINING

DENUMIREA PROGRAMULUI COMPANIA DATA
Abilităţi de motivare a personalului   AXA Management Consulting  La solicitare
Conducerea personalului  AXA Management Consulting La solicitare 
Putere şi autoritate: Abilităţi de leadership  AXA Management Consulting  La solicitare

 ----------------------------------------------------------------------------------------

CONSULTANŢĂ

Ai nevoie de un sfat profesionist? Accesează link-urile de mai jos pentru a vedea descrierea serviciilor de consultanţă oferite de profesionişti în domeniu!

...

--------------------------------------------------------------------------------------

CĂRŢI, PUBLICAŢII

REZOLVAREA CONFLICTELOR LA SERVICIU
Nelson Buchard

Editura POLIROM
Lucraţi alături de un coleg care se comportă ca un mic dictator? Cu unul ce dormitează tot timpul? Sau cu un coleg care vine dimineaţa la birou doar pentru a face conversaţie ca să treacă timpul? Indiferent dacă sunteţi o persoană conciliantă sau nu, există întotdeauna riscul de a intra în contact la serviciu cu oameni care vă displac. Această carte are scopul de a vă face viaţa mai uşoară, descriind principalele tipuri de caractere pe care le-aţi putea întâlni şi oferindu-vă, pentru fiecare dintre ele, sfaturi simple şi eficiente privind modalitatea cea mai potrivită de a vă comporta cu asemenea persoane, fie că este vorba despre colegii, şefii sau clienţii dumneavoastră.

Această carte poate fi găsită în librăriile ProNoi.

 

SOLUŢIONAREA CONFLICTELOR ŞI CREŞTEREA PERFORMANŢEI

George Kohlrieser
Editura Polirom 2007
Nu este doar un fapt divers, este o informaţie care ar putea să revoluţioneze afacerea dumneavoastra. George Kohlrieser, profesor de leadership şi experimentat negociator de ostatici, demonstrează cum, prin abordarea deschisă a conflictelor cu ajutorul unor tehnici speciale, pot fi depăşite chiar şi cele mai dificile provocări apărute în relaţiile profesionale sau personale. După ce veţi citi această carte, veţi reuşi să creaţi o atmosferă pozitivă, care să stimuleze comunicarea în compania dumneavoastră. Această carte poate fi găsită în librăriile ProNoi.

 

 

TOTUL DESPRE MOTIVARE

Silvia Niklarz Hocks
Editura Rentrop&Straton
Lucrarea cuprinde tot ceea ce trebuie să ştie un manager pentru a-şi motiva rapid şi eficient angajaţii: 83 de teste, chestionare şi formulare gata întocmite, ce pot fi utilizate imediat, zeci şi zeci de sfaturi, trucuri şi strategii însoţite de explicaţii clare şi la obiect. Instrumentele de lucru prezentate în lucrare au o eficienţă dovedită în firme de diferite mărimi, de la microîntreprinderi, până la coloşi industriali sau companii multinaţionale cu mii de angajaţi. 

Această carte poate fi găsită în librăriile ProNoi.

 

 

Psihologia comunicării în grup
Gilles Amado, Andre Guittet, editura Polirom

Grupul se prezintă sub un dublu aspect: pe de o parte, e un refugiu împotriva anxietăţii, a solitudinii şi chiar a opresiunii, iar pe de alta parte, reprezintă un laborator în cadrul căruia sunt elaborate şi aplicate diverse proiecte. Autorii volumului, specialişti consacraţi în domeniul activităţii de grup, consideră comunicarea în interiorul acestuia un fenomen complex, pentru studierea caruia sunt necesare cunoştinţe din multiple domenii, cum ar fi psihologia sociala, psihanaliza, lingvistica, statistica sau antropologia. Cartea se adresează psihologilor practicieni şi studenţilor de la facultăţile de profil, precum şi tuturor celor care doresc să înteleagă mai bine „misterioasă alchimie a grupurilor”.

Această carte poate fi găsită în librăriile ProNoi.