Evaluarea performanțelor

Error message

Notice: Undefined index: field_members_only in _ctools_entity_field_value_ctools_access_get_child() (line 63 of /home/admin/web/hr-club.md/public_html/sites/all/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).
Articole și instrumente practice: 

EVALUAREA PERFORMANȚELOR

ARTICOLE ŞI INSTRUMENTE PRACTICE

Vă invităm să navigaţi prin meniul din partea stîngă pentru a vedea toate articolele şi instrumentele practice prezentate la această categorie.

----------------------------------------------------------------------------------------

TRAINING

      DENUMIREA PROGRAMULUI      COMPANIA DATA
Evaluarea performanţelor angajaţilor   AXA Management Consulting  La solicitare

----------------------------------------------------------------------------------------

CONSULTANŢĂ

Ai nevoie de un sfat profesionist? Accesează link-urile de mai jos pentru a vedea descrierea serviciilor de consultanţă oferite de profesionişti în domeniu!

...

 ----------------------------------------------------------------------------------------

CĂRŢI, PUBLICAŢII

Evaluarea psihologică a personalului. 
Ticu Constantin, Editura POLIROM, 2008
 

Autorul abordeaza un subiect de mare interes atit pentru angajatori, cit si pentru angajati: evaluarea psihologica utilizata ca strategie de facilitare a performantei profesionale (individuale si organizationale) si de creare a unui climat favorabil de munca. Cartea pune accent pe aspectele aplicative, oferindu-le celor interesati informatii esentiale si exemple concrete pentru aplicarea diferitelor proceduri de evaluare psihologica, precum si pentru constituirea unor instrumente de evaluare a angajatilor unei firme/institutii.

 Cuprins: Cadrul conceptual si metodologic al evaluarii psihologice • Constructia chestionarelor standardizate de evaluare psihologica • Evaluarea psihologica in selectia profesionala • Dimensiuni psihologice relevante pentru performanta • Evaluarea psihologica la nivelul colectivelor de munca • Metodologie de evaluare pihologica.

Această carte poate fi găsită în librăriile ProNoi.