Evaluarea personalului

Error message

Notice: Undefined index: field_members_only in _ctools_entity_field_value_ctools_access_get_child() (line 63 of /home/admin/web/hr-club.md/public_html/sites/all/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).

DESCRIEREA SERVICIULUI

V-aţi întrebat probabil nu o dată - cît merită angajaţii să investeşti în ei şi, mai ales, în care dintre ei să investeşti, atunci cînd nu ai un buget pentru toţi? Dar şi cum creşteţi eficienţa în procesul de selecţie a angajaţilor şi selectaţi cei mai potriviţi angajaţi pentru organizaţia dvs.

Evaluarea personalului este un program complex care vă arată în ce măsură candidatul posedă cunoştinţe, comportamente şi motivaţia necesară pentru succesul într-un anumit post. Obiectivul general al acestui proces fiind analiza, predicţia, şi eventual schimbarea comportamentului http://www.cialisgeneriquefr24.com/ angajaţilor dumneavoastră.

BENEFICII

Serviciile de evaluare a personalului conduc la:

  • fundamentarea solidă a deciziilor de recrutare şi selecţie;
  • diminuarea fluctuaţiei de personal;
  • identificarea talentelor în organizaţie şi, în consecinţă, promovarea celor mai valoroşi angajaţi;
  • creşterea motivaţiei personalului angajat şi fidelizarea acestuia;
  • îmbunătăţirea comunicării la nivelul echipei;
  • creşterea performanţelor, prin valorificarea la maximum a potenţialului de care dispun angajaţii;
  • anticiparea şi prevenirea conflictelor interumane în cadrul organizaţiei;
  • implementarea unui management eficient în resurse umane.

În final, conceptul vă oferă indicaţii foarte clare despre gradul în care persoanele participante la proces sunt compatibile cu cultura organizaţiei Dvs. furnizînd, de asemenea, un mare grad de predictibilitate a performanţei pe job şi a progreselor profesionale viitoare ale acestora. 

CUM SE REALIZEAZĂ:

În procesul de Evaluare a personalului utilizăm Metoda Centrului de Evaluare (Assessment Center) este un proces ce urmăreşte evaluarea personalului, fie ca parte a proceselor de recrutare și selecţie, fie ca parte a proceselor de dezvoltare internă şi promovare a angajaţilor.

Acest serviciu vă furnizează informaţii care nu sunt accesibile prin metode standard şi vă oferă rezultate care vă dau posibilitatea să selectaţi cei mai calificaţi candidaţi. Instrumentele alese de noi sunt de fiecare dată adaptate cerinţelor organizaţiei dvs. pornind de la sistemul de competenţe ale companiei şi proiectînd în consecinţă setul de activităţi ale centrului de evaluare. Ţinem să includem cele trei elemente esenţiale: teste psihometrice, activităţi situaţionale şi interviurile. Acestea prezintă într-o formă amplă personalitatea angajatului şi potenţialul acestuia, care influenţează activitatea şi performanţa activităţii în cadrul companiei Dvs.

CONTACT

Pentru a beneficia de acest serviciu şi de avantajele pe care le oferă, precum şi pentru a solicita mai multe detalii, ne puteţi contacta la 022 588 854 sau la la adresa de poştă electronică hr-club@axa.md