About

Error message

Notice: Undefined index: field_members_only in _ctools_entity_field_value_ctools_access_get_child() (line 63 of /home/admin/web/hr-club.md/public_html/sites/all/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).

Clubul Managerilor de Resurse Umane este o iniţiativă a companiei de training şi consultanţă AXA Management Consulting, companie lider pe piaţa Moldovei în oferirea programelor exclusive de training şi dezvoltare de înaltă calitate.

Pornind de la ideea că adevăratul capital al unei companii îl constituie personalul acesteia, scopul Clubului este de a oferi directorilor şi managerilor din variate companii un sprijin profesionist prin asigurarea accesului la cele mai valoroase şi inovative idei din domeniul managementul resurselor umane, la experienţe de succes, resurse informaţionale şi la opinii ale experţilor în domeniu.

În prezent membrii Clubului Managerilor de Resurse Umane sînt directori şi manageri de personal din prestigioase companii şi organizaţii

"Noi credem că oamenii constituie resursa de bază în orice organizaţie. Succesul şi eficienţa funcţionării organizaţiei se datorează valorii şi competenţei personalului ei. Doar investind în dezvoltarea capitalului uman, putem produce reale avantaje competitive."
 

MISIUNE

Misiunea Clubului Managerilor de Resurse Umane este de a contribui la dezvoltarea calităţii gestionării capitalului uman din companiile din Moldova, de a servi intereselor profesionale şi de a spori competenţele managerilor de resurse umane. Prin crearea unui mediu de învăţare şi schimb de experienţă, ne propunem să contribuim decisiv la succesul companiilor pe care le reprezentăm.

VALORI

Valorile noastre sunt: Competenţa, Profesionalismul şi Integritatea.

Ca profesionişti, membrii recunosc ceea ce ei de fapt reprezintă, precum şi ce reprezintă Clubul Managerilor de Resurse Umane, menţinînd permanent un înalt standart de etică în afaceri. 

Membrii Clubul respectă un standart înalt de onestitate şi comportament profesionist; pentru noi, comportamentul etic nu este o simplă conformare la cerinţele juridice, ci se extinde către noţiunea de onestitate, egalitate, integritate şi responsabilitate socială în orice afacere. Membrii se supun legislatiei, împărtăşesc integral valorile Clubului şi lucrează cu seriozitate la dezvoltarea şi menţinerea unui nivel de cunostinţe profesionale relevant şi actual.