Training-uri deschise pentru managerii de resurse umane

Error message

Notice: Undefined index: field_members_only in _ctools_entity_field_value_ctools_access_get_child() (line 63 of /home/admin/web/hr-club.md/public_html/sites/all/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).

Training-uri deschise pentru managerii de resurse umane

Compania de consultanţă AXA Management Consulting şi-a propus să realizeze o serie de training-uri deschise, în special pentru managerii de resurse umane. Disponibile pentru liberii profesionişti sau pentru managerii/directorii de resurse umane angajaţi în cadrul companiilor.

Pe parcursul acestor programe sunt oferite cele mai noi şi eficiente soluţii la provocările actuale, iar participarea reprezentanţilor din variate companii oferă şi posibilitatea unui schimb valoros de experienţă şi idei.

În luna aprilie şi iunie ne-am dat întîlnire cu membrii Clubului de Resurse Umane şi nu doar, pentru două sesiuni diferite de training în domeniul HR. 

Elaborarea sistemului de evaluare a performanţelor angajaţilor livrat de Vitalie POPA, Vice Director şi  Consultant Senior AXA Management Consulting.

În cadrul acestui training, participanţilor le-au fost oferite informaţii privind procesul de elaborare a sistemului de evaluare a performanţelor, instrumente funcţionale de elaborare a unui sistem funcţional de evaluare a performanţei angajaţilor, orientat spre motivarea colaboratorilor pentru obţinerea performanţei maxime şi care, totodată, oferă posibilitatea reducerii cheltuielilor de personal. La acest program au participat directori şi manageri HR, directori şi top manageri de companii.

 Evaluarea Angajaților prin metoda Assessment Center, livrat de  Mihaela ROŞCOV, consultantul AXA Management Consulting şi Marina CUCER, HR Consultant  Pentalog.

În cadrul acestui program participanţii au fost familiarizaţi cu o metodă obiectivă și accesibilă de evaluare a abilităților angajaților. S-a discutat despre Assessement Center, şi au fost identificate metode de evaluare utilizate pentru a estima şi evalua competenţele, aptitudinile şi trăsăturile de personalitate necesare unui anumit post dintr-o organizaţie. 

Acestea au fost doar două traininguri în domeniul HR, din sesiunea de primăvară-vară 2016, pentru sesiunea de toamnă-iarnă 2016 oferta de training-uri va fi publicată pe www.axa.md