Resurse umane

Top 9 tendințe în Resurse Umane pentru următorii ani

Deoarece mediul online penetrează tot mai mult sfera de business, ar fi paradoxal să nu aliniem activitatea și procesele companiei cu tendințele actuale ale pieții.

Respectiv, comportamentul oamenilor fiind influențat de evoluția tehnică, primii care ar trebui să se autosesizeze sunt cei din Resurse Umane.

RO

AXA OPEN Training, sesiunea primăvară-vară 2016

Dezvoltarea continua a coloboratorilor asigura o buna calitate a functionarii companiei. Pentru a asigura Managerii din diverse companii locale cu instruire de inalta calitate, AXA Management Consulting, lanseaza sesiunea de primavara-vara 2016 AXA OPEN TRAINING. 

Cu o experinta de peste 12 ani in livrarea traingurilor corporative si deschise, consultatii AXA Management Consulting au conceput un program potrivit pentru managerii companiilor incepind de la low-management si pina top-management. 

RO

The Digital Age of HR Conference

O conferinţă grandioasă în domeniul Resurselor Umane se va desfăşura în primăvara acestui an iar AXA Management Consulting îţi asigură accesul la eveniment, citeşte detaliile în acest articol. EŞTI DEACORD CĂ: • Resursele Umane nu înseamnă doar gestionarea administrativă, dar a devenit principalul motor al organizației? • Digitalizarea a schimbat radical domeniul de Resurse Umane și în curând va fi greu să-i facem față? • Astăzi candidații sunt mult mai atrași de alte beneficii decât de salariu? Înseamnă că trebuie să participi la Conferința Digitală în Resurse Umane EHR2016.

RO
Subscribe to RSS - Resurse umane