Noutăți

O nouă şedinţă HR Club Moldova

HR Club Moldova revine în forţă din vacanţă. Managerii de Resurse Umane  îşi dau întîlnire joi 24 septembrie începînd cu 16.00. Tema discuţiei va fi Diagnoza Climatului Organizaţional, invitat fiind Vitalie Popa, Vice- Director şi Consultant Senior AXA Management Consulting. Vitalie va explica ce reprezintă o asemenea diagnoză şi de ce este important să fie realizată. Managerii de Resurse Umane vor discuta care sunt beneficiile companiilor care deja realizează aceste studii şi aspecte tehnice a unor asemenea diagnoze.

Undefined

Managerii companiilor din domeniul IT & BPO se reunesc la Summ-IT Chisinau

Manageri, facilitatori sau participanti la procesele decizionale ale organizatiilor IT & BPO, dar si freelanceri si antreprenori  se vor reuni  la cea de-a treia editie a Summ-IT care va avea loc la Chisinau, in perioada 1-2 noiembrie, la Tekwill. Cel mai reprezentativ eveniment de leadership si business networking dedicat industriei IT & BPO din regiune isi propune misiunea de a aduce profesionistilor din domeniu  valoare adaugata in materie de dezvoltare personala, oportunitati de invatare si schimb de bune practi

RO

Cele mai bune companii pentru care să lucrezi

CELE MAI BUNE COMPANII PENTRU CARE SĂ LUCREZI,

EDIŢIA a VIII-a

Ediţia din 2016 a Studiului Anual „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi” și-a propus, ca de obicei, să identifice cei mai buni angajatori din Republica Moldova, oferind date obiective despre aprecierile colaboratorilor companiilor participante.

Ca și anul precedent am păstrat ideea de a avea două top-uri separate: pentru companii mici şi pentru companiile medii şi mari. Criteriul de selecţie a fost numărul angajaţilor și cifra de afaceri.

RO

Conferința Digitală în Resurse Umane EHR 2016

Într-o eră în care tehnologia și spațiul virtual modifică modul în care oamenii lucrează, domeniul de Resurse Umane nu mai este așa cum îl știam anterior.

Respectiv, Managerii de Resurse Umane din Republica Moldova au posibilitatea să participe la conferinţa internaţională EHR 2016 cu genericul „The Digital Age of HR Conference”, unde vor afla ultimile instrumente și vor învăța secretele experților pentru a deține controlul succesului.

RO

Training-uri deschise pentru managerii de resurse umane

Compania de consultanţă AXA Management Consulting şi-a propus să realizeze o serie de training-uri deschise, în special pentru managerii de resurse umane. Disponibile pentru liberii profesionişti sau pentru managerii/directorii de resurse umane angajaţi în cadrul companiilor.

Pe parcursul acestor programe sunt oferite cele mai noi şi eficiente soluţii la provocările actuale, iar participarea reprezentanţilor din variate companii oferă şi posibilitatea unui schimb valoros de experienţă şi idei.

RO

Ce este brandul de angajator si de ce orice companie are nevoie de el?

Employer brand sau brandul de angajator, cum i se mai spune, se referă la percepțiile pe care angajații și potențialii tăi angajați le au despre compania ta. Este vorba despre felul în care văd ei firma ta, începând de la modul în care este privită pe piață, până la răspunsul la întrebarea: “Cum ar fi să lucreze pentru tine?”.

RO

Topul celor mai bine plătite funcţii vacante

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 16 decembrie 2015. În acest sens,  doritorii pot accesa Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenţiei Naţionale” (conform declaraţiilor agenţilor economici). 

Undefined

Cei mai buni angajatori din Republica Moldova

AXA Management Consulting anual desfăşoară studiul "Cele mai bune companii pentru care să lucrezi". Anul acesta, în urma sugestiilor companiilor participante, a fost operată o modificare importantă în modul în care sunt prezentate rezultatele. Este vorba de divizarea top-ului celor mai bune companii pentru care să lucrezi în două categorii: categoria companiilor mari, în care au intrat companiile cu un număr de angajaţi mai mare de 50 şi cea a companiilor mici, cu un număr de pînă la 50 de angajaţi.

Undefined

Invitaţi de valoare în cadrul Şedinţelor HR-Club

În cadrul ședințelor pe care le efectuăm în cadrul Clubului Managerilor de Resurse Umane, abordăm teme de interes din domeniu. Fiecare întâlnire este valoroasă, având câte un invitat care facilitează împărtășirea experienței, descoperirea de noi lucruri  și ambianța deschisă care ne predispune spre discuții.

RO

Şedinţa deschisă a Clubului HR

La data de 17 octombrie, Clubul Managerilor de Resurse Umane, a desfăşurat şedinţa lunară, Noi tendinte si provocari in Managementul Resurselor Umane, care de această dată a avut o formă deschisă, fiind invitaţi şi managerii de Resurse Umane care nu sunt membri ai clubului, pentru a face un schimb de experienţă mult mai amplu.

RO
Tags: 

Pages

Subscribe to RSS - Noutăți